Innovativa gångjärnslösningar för fönster och dörrar

Perfekt funktion, tilltalande estetik och användarvänligt.

Ingenjörer och designers på SFS intec har utvecklat lösningar för att möta de höga förväntningar hos arkitekter och deras kunder. Behoven av ett komplett installationsprogram som samtidigt är innovativa genom enkla justeringsmöjligheter och maximal ergonomisk installation. De olika modellerna är utvecklade mot särskilda kriterier med hjälp av praktiska testförfaranden och för att säkerställa funktionen på lång sikt på dörrar och fönster.

Nedan ges en inblick över infästningslösningar för olika applikationer.

Gångjärn för uPVC

Vårt sortiment för uPVC-gångjärn är noggrannt anpassade för att bemöta kraven från slutanvändare och innefattar både standardprodukter och kundspecifika applikationer. Tack vare den mångfald av tillgängliga ytbehandlingar möjliggör att anpassa våra gångjärn till alla dörrar och fönster.

Endast mätverktyg och standardborr krävs för att möjliggöra en enkel och säker installation.

Detaljerad information finns tillgänglig under Teknologier & Produkter

Gångjärn för trä

Design, lastsäkerhet och diversifiering kännetecknar våra högkvalitativa gångjärn för dörrar och fönster, som vidare fullt ut motsvarar de estetiska kraven på modern design och de tekniska kraven som krävs av våra kunder.

Vi saluför ett komplett sortiment av gångjärn för dörrar både inom- och utomhusbruk som uppfyller alla krav på laster och justermöjligheter.

Vi är även en av de ledande leverantörerna av tappgångjärn och vi kan erbjuda högkvalitativa produkter som är omtyckta och uppskattade av ledande dörrtillverkare.

Detaljerad information finns tillgänglig under Teknologier & Produkter

Gångjärn för stål och aluminium

SFS intec har inspirerats av de senaste trenderna, och mot bakgrund av användarnas behov de senaste åren introducerat ett komplett program av gångjärn för stål- och aluminiumdörrar på marknaden.

Målsättningen för utvecklingen var att kunna erbjuda kunderna en produkt som uppfyllde kraven på höga laster samtidigt som den möjliggjorde enkel installation och justering.

Gångjärnens höga korrosionsskydd, försedda med säkerhetssprintar och tillgängliga i ett brett urval av färger och material, förser varje dörr med kvalitativ design och tilltalande estetik.

Detaljerad information finns tillgänglig under Teknologier & Produkter

Monterings- och passningstillbehör

SFS intec erbjuder gångjärnskåpor, överdragskåpor, fräshjälpmedel, borrmallar, mätverktyg och många andra användbara installationshjälpmedel för att framgångsrikt montera våra gångjärn.

Innovativ gångjärnsteknologi

Felfri funktion oavsett gångjärn kräver en professionell installation och med rätt tillbehör. Genom att använda våra passningsverktyg och installationsbeskrivningar möjliggörs en exakt, snabb installation.

Detaljerad information finns tillgänglig under Teknologier & Produkter

Nedladdning

Kontakt

SFS intec AB
Olivehällsvägen 10
SE-645 42 Strängnäs
T +46 152 71 50 00